Parkzoom 4
Logo Logo

Er is weer een mooie mijlpaal in Parkzoom bereikt. Vandaag zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de laatste 5 Watervilla's van Parkzoom 4 definitief gebouwd gaan worden. We feliciteren de kopers van harte!

Lees verder

Waar staat die mooie watervilla precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle watervilla's van Parkzoom 4 staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de 5 Watervilla's XXL in Parkzoom 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Vorige week lieten wij je weten dat we dinsdag 19 december een informatiebijeenkomst organiseren voor de Watervilla's XXL in Parkzoom 4. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de definitieve koopsommen. Goed nieuws! Die informatie hebben we zojuist op de website gezet.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 5 Watervilla's XXL van Parkzoom 4. De datum van de start verkoop is bekend. Zet dinsdag 19 december in je agenda, want dan organiseren we een informatiebijeenkomst! Achter de schermen werken we hard verder aan de voorbereidingen.

Lees verder

Vol trots laten we je de definitieve impressies van de 5 Watervilla's zien. Het geeft je een goede indruk van de sfeer van de woningen en de straat én het laat je goed zien hoe mooi de woningen worden. We kunnen ons ook voorstellen dat je heel nieuwsgierig bent naar de plattegronden. Die zijn ook definitief!

Lees verder

Al eerder bouwden we aan de Aldo van Eyckstraat schitterende Watervilla’s. Destijds hadden de kopers de keuze uit verschillende varianten. Van een basis-Watervilla tot een XXL-variant. Lijkt het jou wat om op deze schitterende plek in een vrijstaand huis aan het water te wonen? Lees dan verder.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?