Opgeleverd

Parkzoom 4

Parkzoom 4 is een groene, kindvriendelijke buurt met afwisselende woningbouw en speelse hoogteverschillen. Met de realisatie van de 5 vrijstaande Watervilla’s XXL is de wijk nagenoeg af. Hier woon je dicht bij het dorpscentrum van Bergschenhoek, ben je zo in de grote steden én heb je het enorme Annie M.G. Schmidtpark praktisch in je achtertuin. 

image alt

Luxe wonen in een rustige omgeving

Het woningaanbod in het nieuwbouwproject Parkzoom 4 bestaat uit verschillende luxe villa’s en 2 onder 1 kapwoningen. Allemaal grote huizen met rijke details aan gevels en raampartijen. Begin 2020 zijn alle woningen opgeleverd en hebben de trotse huiseigenaren hun intrek genomen in hun nieuwe huis. De prachtige woningen liggen in het zuiden van de wijk Parkzoom en door de fraaie ligging aan het water krijg je direct een gevoel van vrijheid.

image alt

Bewonder de villa’s in de Aldo van Eyckstraat

Met de realisatie van deze vrijstaande villa’s aan het water is Parkzoom 4 af. Het loont dus de moeite om in dit deel van Parkzoom rond te lopen en de sfeer te proeven. Als je door de Aldo van Eyckstraat wandelt, zie je de Watervilla’s staan.

image alt

Parkzoom 4 is goed bereikbaar

Parkzoom 4 in Bergschenhoek is prima bereikbaar. Strategisch gelegen in het hart van de Randstad. Er zijn meerdere bushaltes op loopafstand en met de auto ben je in 20 minuten in Rotterdam of Delft, liever de rust opzoeken? Daar hoef je niet voor op pad want dat kan uitstekend in de tuin van de villa’s!