Parkzoom 3
Logo Logo

Planning Parkzoom 3

De verkoop van de 2e fase van Parkzoom 3 met de eerste 11 starterswoningen, 30 rijwoningen, 12 2 onder 1 kap- en 2 vrijstaande woningen is medio december gestart. Of een woning vrij is, onder optie staat of verkocht is zie je in de kavelkaart. De verkoop van Parkzoom 3 fase 3, waaronder de energiezuinige rijwoningen gaan naar verwachting in het voorjaar van 2018 in verkoop.

Wanneer start de bouw van fase 2?

De verwachting is dat de bouw in het 3e kwartaal van 2018 kan starten. De oplevering van de woningen vindt dan eind 2019/begin 2020 plaats. 

Meld je aan en blijf op de hoogte

Interesse? Bekijk het aanbod en registreer je met je NAW-gegevens bij het woningtype van jouw dromen. Dan houden wij je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen via nieuwsbrieven. 

Huis kopen in Parkzoom? Maak een persoonlijk account aan

Als je straks een woning wilt kopen in Parkzoom dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

>> Lees meer over een Mijn Eigen Huis account

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?