Parkzoom 3
Logo Logo

Nog even en dan gaat de verkoop van de woningen van fase IIIB van start. De impressies zijn gereed en laten we graag aan je zien!

Lees verder

Wil je graag een nieuwbouwwoning kopen, maar verdien je niet genoeg om je droomhuis te financieren? Grote kans dat je in Parkzoom 3 fase IIIB wel slaagt. In deze fase bieden we 10 beneden- bovenwoningen en 9 mooie starterswoningen (tussenwoningen) aan met Koopstart, een regeling waarmee je korting krijgt op de koopsom. Hierdoor zijn je hypotheek en maandlasten lager.

Lees verder

De inschrijving van de 39 eengezinswoningen in fase IIIA is op zondag 22 juli gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 24 juli plaats gevonden. Op dit moment staan alle woningen onder optie. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Om je alvast goed voor te kunnen bereiden op de online start verkoop hebben we zojuist de koopsommen, plattegronden en tuinmaten per bouwnummer online gezet!

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 39 prachtige woningen Parkzoom 3. De datum van de online start verkoop is bekend.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 39 nieuwe woningen in deze fase in Parkzoom? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

We hebben nieuws te vertellen over de fasering van Parkzoom 3. Al eerder lieten wij je weten welke woningtypen er onderdeel zijn van fase 3. Daar is wat in gewijzigd. We vertellen graag over de nieuwe fasering en de bijbehorende planning.

Lees verder

Er is weer een mooie mijlpaal in Parkzoom bereikt. Gisteren zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de bouw van de 59 woningen van Parkzoom 3 fase 2 medio juli van start gaat. We feliciteren de kopers van harte!

Lees verder

Vol trots laten we je de eerste concept impressies van Parkzoom 3 fase 3 zien! Deze beelden geven al een goed beeld hoe mooi de starterswoningen, rijwoningen, 2-onder-1-kap en vrijstaande villa's straks worden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?