Parkzoom 3
Logo Logo

Afgelopen dagen zijn de eerste handtekeningen gezet onder de koop- en aannemingsovereenkomsten voor een woning in nieuwbouwwijk Parkzoom 3 fase IIIB. Wij wensen de kopers alvast veel woonplezier in hun toekomstige woning!

Lees verder

Goed nieuws! De overeenkomsten voor de laatste woning in fase IIIA zijn deze week getekend! Alle woningen in de fase van Parkzoom 3 zijn nu verkocht. We wensen de kopers veel woonplezier in toekomstige nieuwe woning!

Lees verder

Het was het feest in Parkzoom 3. Wethouder meneer Abee heeft de officiële handeling uitgevoerd door de eerste officiële paal te slaan. Hiermee werd de reeds gestarte bouw officieel gevierd.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Om je alvast goed voor te kunnen bereiden op de online start verkoop hebben we zojuist de koopsommen en plattegronden per bouwnummer online gezet! Op de kavelkaart bekijk je ook gelijk waar de bouwnummers precies gelegen zijn.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de woningen in fase IIIB of IIIB Koopstart in Parkzoom? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

Goed nieuws over de prachtige woningen in fase IIIB en IIIB Koopstart. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet donderdag 27 september alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de woningen in deze fase.

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de woningen in Parkzoom 3 fase IIIB. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

Nog even en dan gaat de verkoop van de woningen van fase IIIB van start. De impressies zijn gereed en laten we graag aan je zien!

Lees verder

Wil je graag een nieuwbouwwoning kopen, maar verdien je niet genoeg om je droomhuis te financieren? Grote kans dat je in Parkzoom 3 fase IIIB en IIIC wel slaagt. In deze fase bieden we 10 beneden- bovenwoningen en 9 mooie starterswoningen (tussenwoningen) aan met Koopstart, een regeling waarmee je korting krijgt op de koopsom. Hierdoor zijn je hypotheek en maandlasten lager.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?