Parkzoom 3
Logo Logo

Er is weer een mooie mijlpaal in Parkzoom bereikt. Gisteren zijn de brieven op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de bouw van de 59 woningen van Parkzoom 3 fase 2 medio juli van start gaat. We feliciteren de kopers van harte!

Lees verder

Vol trots laten we je de eerste concept impressies van Parkzoom 3 fase 3 zien! Deze beelden geven al een goed beeld hoe mooi de starterswoningen, rijwoningen, 2-onder-1-kap en vrijstaande villa's straks worden.

Lees verder

We hebben nieuws te vertellen Parkzoom 3. De verkoop van fase 2 verloopt zo succesvol, dat het tijd is om je kennis te laten maken met fase 3. We vertellen je graag welke woningen er onderdeel zijn van de vervolgfase, met hoeveel woningen we in verkoop gaan en waar de verschillende woningtypen komen. De verkoop staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Lees verder

De inschrijving voor alle woningen van Parkzoom 3 fase 2 is maandag 8 januari om 17 uur gesloten. Voor de toewijzing van de Starterswoningen (Koopstart) hebben we wat extra tijd nodig, zoals we in eerdere berichten hebben laten weten. Helaas is het wel zo dat, door het later toewijzen van de Starterswoningen, in jouw Mijn Eigen Huis account op 12 januari foutieve info komt te staan.

Lees verder

De inschrijving voor de woningen van Parkzoom 3 fase 2 sluit op maandag 8 januari. Voor de toewijzing van de Starterswoning (Koopstart) hebben we wat extra tijd nodig. Daarnaast hebben we aanvullende informatie rondom de gevraagde documenten voor de Koopstart regeling.

Lees verder

Waar staat dat leuke huis precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Staat het huis in één van de 6 woonblokjes of heeft de woning uitzicht op het water? Alle woningen van de tweede fase van Parkzoom 3 staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Parkzoom 3 fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Vorige week lieten wij je weten dat we dinsdag 19 december een informatiebijeenkomst organiseren voor de woningen van Parkzoom 3 fase 2. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de definitieve koopsommen en plattegronden. Goed nieuws! Die informatie hebben we zojuist op de website gezet.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de woningen van Parkzoom 3 fase 2. De datum van de start verkoop is bekend. Zet dinsdag 19 december in je agenda, want dan organiseren we een informatiebijeenkomst! Achter de schermen werken we hard verder aan de voorbereidingen.

Lees verder

Ben je starter en wil je graag zo’n mooi nieuwbouwhuis in Parkzoom 3 kopen? Via de Koopstartregeling betaal je 18-20% minder voor deze woningen. Lees snel verder hoe deze regeling werkt en wat wij nu al van jou nodig hebben.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?