100% verkocht

Opgeleverd

Zo fijn is het wonen in Parkzoom

Kinderen spelen buiten, buren zeggen elkaar gedag en als je ’s avonds door de straten loopt, zie je in grote delen van de wijk licht branden. Dit is Parkzoom, een gemoedelijke nieuwbouwwijk in Bergschenhoek. Het Annie M.G. Schmidtpark ligt letterlijk in de achtertuin en is met een oppervlakte van 60 ha groter dan het Amsterdamse Vondelpark! Je zult er maar zo dichtbij wonen. De kinderen spelen op het natuurlijke speeleiland ‘Tuin van Floddertje’, jongeren vermaken zich in het skatepark en zelf laat je er de hond uit of jogt een rondje door het groen.

image alt

Variatie in aanbod

In deze groene, kindvriendelijke buurt met afwisselende woningbouw en speelse hoogteverschillen woon je heerlijk. Elke keer als je aan komt rijden, krijg je dat fijne gevoel van thuiskomen. In Parkzoom zijn een vele verschillende woningtypes gebouwd, van starterswoningen tot vrijstaande woningen. Om tot een prettige, dorpse opzet te komen hebben we ons laten inspireren door de Drentse brinkdorpen. Dat zie je terug in de mooie groene brink die het hart van het plan vormt. Het groen loopt tussen de huizen door en mondt uit in een plek aan het water.

image alt

Tussen de natuur en de stad in

Tussen Rotterdam en Den Haag ligt het gezellige dorp Bergschenhoek. Gemoedelijk, goed voorzien en overal mooi groen. Een heerlijk thuis! Winkels, zorginstellingen, scholen, je vindt ze hier allemaal. Bergschenhoek heeft een sfeervol dorpscentrum met een compleet winkelaanbod. Verder zijn er in het dorp kinderopvang, basisscholen en diverse scholen voor voortgezet onderwijs.