Logo Logo

Bergschenhoek, een fijne basis!

Winkels, zorginstellingen, scholen, je vindt ze hier allemaal. Bergschenhoek heeft een sfeervol dorpscentrum met een compleet winkelaanbod. Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, een leuk cadeautje of een nieuwe outfit voor een feestje. Het dorp hoef je niet uit. En wil je meer of eens iets anders? Ook de steden in de buurt hebben op allerlei vlakken veel te bieden. Met een kwartier zit je in het centrum van Rotterdam!

Naar school en meer

Heb je schoolgaande kinderen? Naast kinderopvang en basisscholen zijn er ook diverse scholen voor voortgezet onderwijs. Ook na school is er genoeg te doen voor kinderen. Aan de Bergweg Noord ligt het Polderhuis. In dit monumentale gebouw zit de muziekschool en het cultureel centrum.

Ook de sportfaciliteiten zijn heel uitgebreid. Zo vind je op 5 minuten loopafstand Sporthal De Zijde. Speeltuinen zijn er ook genoeg in de buurt en in het Annie M.G. Schmidtpark. Ken je de leuk natuurspeeltuin Tuin van Floddertje al?

Verkennen, relaxen en op avontuur

Vanuit Bergschenhoek kun je alle kanten op. Ontspan in het recreatiegebied De Groenzoom in Berkel en Rodenrijs of rondom de Rottemeren. Verken ook de natuur- en recreatiegebieden in het Lage en Hoge Bergse Bos. Hier kun je naar hartenlust wandelen en fietsen.

Of ga op avontuur! Skiën, klimmen, mountainbiken en golfen doe je namelijk bij Outdoor Valley in het Hoge Bergse Bos. Relaxen kan bij Elysium wellnessresort in natuurgebied de Rottemeren.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?