Logo Logo

De inschrijving voor alle woningen van Parkzoom 3 fase 2 is maandag 8 januari om 17 uur gesloten. Voor de toewijzing van de Starterswoningen (Koopstart) hebben we wat extra tijd nodig, zoals we in eerdere berichten hebben laten weten. Helaas is het wel zo dat, door het later toewijzen van de Starterswoningen, in jouw Mijn Eigen Huis account op 12 januari foutieve info komt te staan.

Lees verder

De inschrijving voor de woningen van Parkzoom 3 fase 2 sluit op maandag 8 januari. Voor de toewijzing van de Starterswoning (Koopstart) hebben we wat extra tijd nodig. Daarnaast hebben we aanvullende informatie rondom de gevraagde documenten voor de Koopstart regeling.

Lees verder

Waar staat dat leuke huis precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Staat het huis in één van de 6 woonblokjes of heeft de woning uitzicht op het water? Alle woningen van de tweede fase van Parkzoom 3 staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Waar staat die mooie watervilla precies? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle watervilla's van Parkzoom 4 staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Parkzoom 3 fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de 5 Watervilla's XXL in Parkzoom 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Vorige week lieten wij je weten dat we dinsdag 19 december een informatiebijeenkomst organiseren voor de woningen van Parkzoom 3 fase 2. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de definitieve koopsommen en plattegronden. Goed nieuws! Die informatie hebben we zojuist op de website gezet.

Lees verder

Vorige week lieten wij je weten dat we dinsdag 19 december een informatiebijeenkomst organiseren voor de Watervilla's XXL in Parkzoom 4. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de definitieve koopsommen. Goed nieuws! Die informatie hebben we zojuist op de website gezet.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de woningen van Parkzoom 3 fase 2. De datum van de start verkoop is bekend. Zet dinsdag 19 december in je agenda, want dan organiseren we een informatiebijeenkomst! Achter de schermen werken we hard verder aan de voorbereidingen.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 5 Watervilla's XXL van Parkzoom 4. De datum van de start verkoop is bekend. Zet dinsdag 19 december in je agenda, want dan organiseren we een informatiebijeenkomst! Achter de schermen werken we hard verder aan de voorbereidingen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?