Logo Logo

Afgelopen dinsdag sloot de inschrijfperiode voor de 10 beneden- bovenwoningen van Parkzoom 3 Fase IIIC. We hebben een grote hoeveelheid inschrijvingen mogen ontvangen. Alle woningen staan dan ook onder optie.

Lees verder

Nog net voor de kerst kwam er goed nieuws door de brievenbus van de kopers van een woning in Fase 3 A en 3B. Zij ontvingen de brief dat de bouw definitief van start gaat.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de woningen in fase IIIC in Parkzoom? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

Goed nieuws over de prachtige woningen in fase IIIC van Parkzoom 3. De datum van de start van de verkoop is bekend! Zet dinsdag 18 december alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de woningen in deze fase.

Lees verder

Afgelopen dagen zijn de eerste handtekeningen gezet onder de koop- en aannemingsovereenkomsten voor een woning in nieuwbouwwijk Parkzoom 3 fase IIIB. Wij wensen de kopers alvast veel woonplezier in hun toekomstige woning!

Lees verder

Goed nieuws! De overeenkomsten voor de laatste woning in fase IIIA zijn deze week getekend! Alle woningen in de fase van Parkzoom 3 zijn nu verkocht. We wensen de kopers veel woonplezier in toekomstige nieuwe woning!

Lees verder

Het was het feest in Parkzoom 3. Wethouder meneer Abee heeft de officiële handeling uitgevoerd door de eerste officiële paal te slaan. Hiermee werd de reeds gestarte bouw officieel gevierd.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?